Kartet og terrenget – THINK & TALK

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Oslo kommune markerer starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer. I samarbeid med Klimafestivalen gjøres SALT om til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

KARTET OG TERRENGET – THINK & TALK

Sammen med våre spennende gjester i panelet gir deg muligheten til å utforske ulike perspektiver på kart og terreng:

Hva gjør vi når kart og terreng ikke lenger stemmer overens? Hva gjør en organisasjon/selskap eller et samfunn når de har et kart de tenker å følge fra A til B, men terrenget er under så rask endring og utvikling at våre kart ikke vil kunne føre oss frem eller gi mulighet til å ta den den planlagte veien dit?

Hva innebærer det at andre har kart som er forskjellige fra dine? Hvordan plasserer folk seg i terrenget og hvordan orienterer de? Hva kan du gjøre for å kommunisere og samhandle med folk som har andre ståsteder i terrenget enn deg?

Memetor gir deg en annerledes seminaropplevelse hvor du selv deltar gjennom å tenke og snakke med andre uten at du trenger å eksponere deg i plenum. Det er enkelt, inspirerende og krever ingen forberedelser fra deg.

se arangmentet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/319046518939834/

 

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

MILJØHOVEDSTADEN SIN NETTSIDE:
www.miljohovedstaden.no

Les også:  Til seier for miljøet!