Open mic – Alt var bedre før – med Besteforeldrenes Klimaaksjon

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på SALT. I samarbeid med Klimafestivalen gjøres SALT om til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

«Alt var bedre før» – Åpen mic med Besteforeldrenes Klimaaksjon

Besteforeldrenes Klimaaksjon har lovet å bidra med god stemning på Naustet, og på kvelden inviterer vi til hyggelig fortellerstund. Temaet er historier fra livet som klima- og miljøaktivister. Det blir også mulig å bidra med egne historier hvis du har noe på hjertet – men mest av alt blir det café, så det er lov å bare komme forbi for å få varmen ved peisen.


Naustet på SALT

 

OM SALT
SALT er et nomadisk kunstprosjekt på Langkaia i Oslo, med utsikt mot Operaen. Prosjektet samler kunst, musikk, mat og arkitektur i flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

NETTSIDE MILJØHOVEDSTADEN
www.miljohovedstaden.no

Les også:  God stemning med Besteforeldrenes Klimaaksjon