Blekkulf kommer!

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på SALT. I samarbeid med Klimafestivalen gjør vi om SALT til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

Blekkulf kommer på festivalen!
Blekkulf og vennene hans kommer til SALT for å inspirere barn og unge til å få orden på miljøproblemene! På lørdag blir det dans, sang og filmvisning på utendørskinoen, og på søndag kommer Project Baseline Oslo med dykkere. Miljødetektiven Blekkulf og vennene hans vil nok gjerne ha hjelp til å se på fangsten. Det er ikke alltid så lett å kjenne igjen det som dukker opp fra havet, og enda vanskeligere å skjønne hvordan det kan ha havnet der!

 

OM SALT
SALT er et nomadisk kunstprosjekt på Langkaia i Oslo, med utsikt mot Operaen. Prosjektet samler kunst, musikk, mat og arkitektur i flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

NETTSIDE MILJØHOVEDSTADEN
www.miljohovedstaden.no

Les også:  SUSTAIN – en musikalsk og kunstnerisk opplevelse