Familieprogram / Øisteins blyant og mye mer!

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på SALT. I samarbeid med Klimafestivalen gjør vi om SALT til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

Fra 12:00-16:00 lørdag og søndag vil det være aktiviteter og workshops for store og små i Bazaar-teltet. Her er det bare å komme innom og finne noe man vil gjøre!


Foto: NRK og Plutselig Barneteater

WORKSHOPS OG AKTIVITETER LØRDAG

* Øisteins Blyants pappeskeverksted. Ved bruk av pappesker, tusjer og fargeblyanter kan du bygge ditt eget hus, møbler, sykler eller til og med familiemedlemmer. Workshop passer fra 12 år eller for yngre barn med bistand fra voksne.

* Ingrid Bergtuns redesignworkshop hvor du kan lære å sy hårstrikker, sminkepads eller tøyposer til frukt og grønnsaker. Workshopen passer fra 12 år og oppover pga. sying med maskin.

* Sammen med Relove kan du lage myke figurer og kosedyr av avlagte plagg, pledd og tekstiler. Barn får hjelp til å sy på maskin eller for hånd.

* OMLEK holder workshop der barna kan bygge lykter av hageavfall og mose.

* Bergans miljørebus: Løs miljøoppgaver og få muligheten til å vinne redesignprodukter fra Bergans. Bergans’ sybil er også på plass og tilbyr gratis reparasjon av alle turklær som kan fikses på stedet, dvs. det som skal sys eller lappes (maks to plagg per person). Større reparasjonsjobber på Bergans-produkter kan leveres inn til reparasjon mot en kostnad.

Workshopene vil ha pause mens sceneprogrammet pågår.

SCENESHOW LØRDAG

13:00-13:30 i Bazaar-teltet:
Øisteins blyant tegneshow. Showet passer for alle som er interessert i å lære mer om tegning. Øistein kommer til å ha fokus på temaet miljø når han tegner. Anbefalt alder er fra 3 år og oppover.

Les også:  Lunsj og lyrikk med klimablikk

15:00-15:30 i Bazaar-teltet:
Plutselig barneteater. Improvisasjonsteateret tar imot råd fra publikum til hva eventyret de fremfører skal handle om. Anbefalt alder er fra 4 år og oppover.

Før sceneprogrammene kan du møte Miljøhelten Tigra – miljøhovedstadens egen maskot som fremfører sangen «Miljøhelten Tigra»! Sangen lanseres snart på Spotify.

Til begge showene er det fri inngang og plass til ca 150 deltakere. Egen barnevognparkering utenfor teltet!

Se arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/317238809116512/