Familieprogram / Selda fra Newton og mye mer!!!

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på SALT. I samarbeid med Klimafestivalen gjør vi om SALT til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

Fra 12:00-16:00 lørdag og søndag vil det være aktiviteter og workshops for store og små i Bazaar-teltet. Her er det bare å komme innom og finne noe man vil gjøre!

WORKSHOPS OG AKTIVITETER SØNDAG:

• Bli med og snekre fuglekasser (utendørs) sammen med Miljøagentene mellom klokken 12:00 og 17:00. Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon, og vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur hos flest mulig barn på barns egne premisser. Mange fugler sliter med å finne en god plass å bygge reir. Du kan hjelpe dem ved å snekre og henge opp fuglekasser! Fuglekassen du lager kan du ta med hjem.

• Sammen med Relove kan du lage myke figurer og kosedyr av avlagte plagg, pledd og tekstiler. Barn får hjelp til å sy på maskin eller for hånd.

• OMLEK holder en workshop der barn kan lage leker av gjenbruksmaterialer og snurrebasser av gamle CDer.

• Stilyagi holder en workshop der man kan lage eller redesigne hårstrikker og masker.

Workshopene vil ha pause mens sceneprogrammet pågår.

SCENESHOW SØNDAG:

13:00-13:30 i Bazaar-teltet:
Bli med på smell, sprell og gøy, og møt den kjente og populære programlederen, fysikeren og edutaineren Selda Ekiz kjent fra Newton, Barn Ingen Adgang og Alle mot 1. Hun kommer til oss med et spennende fysikkshow! Det vil bli flammer, smell og røyk (ingen brannalarm vil gå), og Selda vil ta opp barn på scenen for å ha dem som assistenter under eksperimentene. Showet passer best for barn fra 6-8 år og oppover, og passer godt for unge og voksne også. Foreldre må passe på de minste barna, de kan bli litt skremt av eksplosjonene.

Les også:  Konsert - Marja Mortensson

14:00 i Pyramiden:
Blekkulf-show! Gjensyn med alles kjære Blekkulf.

15:00-15:30 i Bazaar-teltet:
Plutselig barneteater. Improvisasjonsteateret tar imot råd fra publikum til hva eventyret de fremfører skal handle om. Anbefalt alder er fra 4 år og oppover.

Før sceneprogrammene kan du møte Miljøhelten Tigra – miljøhovedstadens egen maskot som fremfører sangen «Miljøhelten Tigra»! «Miljøhelten Tigra» lanseres snart på Spotify.

16:00:
Bazaar-teltet på SALT stenger.

_____

Dette er ett av arrangementene under åpningshelgen til Oslo europeisk miljøhovedstad 2019. Se programmet for hele helgen her: https://www.facebook.com/events/712613485792113/

NETTSIDE MILJØHOVEDSTADEN
www.miljohovedstaden.no