Framtidens Mat med Herman Dahl

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på Salt. I samarbeid med Klimafestivalen gjør vi om SALT til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

Lørdag 5. januar kl 14:30-15:00 kan du få innblikk i hva som kan bli Framtidens Mat i Langhuset på SALT. 

Vi trenger 2,7 jordkloder hvis alle mennesker på jorda skulle ha samme forbruk som en gjennomsnittlig nordmann. Hvordan påvirker dette hva vi spiser? Og burde spise? Panelet vårt prøver å finne en løsning på denne utfordringen på 30 minutter. Hvis du lurer på hvordan framtiden vil smake, eller hva entomophagy betyr, så kan du finne ut av det her.

Framtidens Mat – En panelsamtale med kokk og moderator Ole Martin Alfsen og paneldeltakere:

  • Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender
  • Kristin Helene Randulff Nielsen, forfatter av boken «Håndplukk»
  • Herman Dahl, YouTuber
  • Ludvig Becker, UnikMat

ÅPNINGSHELGEN:
Se program for hele åpningshelgen og hold deg oppdatert på siste nytt her: https://www.facebook.com/events/712613485792113/

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

MILJØHOVEDSTADEN SIN NETTSIDE:
www.miljohovedstaden.no

Les også:  FILM: Cielo, Cinemateket