Barnas klimakonferanse

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

BKmain

Lørenskog musikk og kulturskole setter i samarbeid med Den Kulturelle Skolesekken og Rasta Skole opp klimamusikalen «Barnas klimakonferanse».

Musikalen, som ble skrevet av Kjersti Østnes Eggum i 2011, er nå omskrevet og bearbeidet, og er klar for nypremiere under «Klimafestivalen §112» i Lørenskog hus.

Musikalen har fokus på fornybar og ikke fornybar energi, og byr på mye ironi og komiske innfallsvinkler. Her møter vi selveste Dollar og Pund, som er på klimakonferanse for å sikre sine interesser, demonstranter med høy energi og nulltoleranse for egoisme og lettvinte løsninger gjør seg bemerket, og ikke minst blir vi kjent med barna som igjen klarer å finne de enkle løsningene for en god felles fremtid. Alle karakterene fremføres av ca. 85 elever fra 6. trinn på Rasta Skole.

Musikken er harmonisert på nytt av Anders Hofstad Søraas, som også er kapellmester og spiller gitar i bandet som ellers består av Christian Skaugen (trommer), Henning Brøvig Hansen (bass) og Bjarne Gustavsen (tangentinstrumenter)

Torsdag 19. og fredag 20 januar gjennomføres 5 gratis forestillinger for 1400 barn i Lørenskog gjennom DKS. Torsdag 19. januar kl 18.00 fremføres en åpen forestilling.

Instruksjon: Kjersti Østnes Eggum, og lærere ved Rasta skole
Koreografi: Tuva Selmer-Olsen

Tekst og musikk: Kjersti Østnes Eggum