Dronning uten land – utekino og samtale med regissøren

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på Salt. I samarbeid med Klimafestivalen gjør vi om SALT til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

Opplev den prisvinnende dokumentarfilmen «Dronning uten land» under åpen himmel på SALT, sammen med regissør Asgeir Helgestad. Vi ordner varm drikke og pledd, men ta på godt fottøy.

Svalbards fantastiske landskap med is og snø har aldri blitt filmet så vakkert som i denne naturdokumentaren. Fotografen Asgeir Helgestad har i fire år fulgt isbjørnbinna Frost i dette magiske øyriket. Det har vært en iskald jobb, men Asgeir er redd det ikke har vært kaldt nok, for Frost sin verden er i ferd med å smelte under potene hennes, som følge av global oppvarming.
(tekst NRK)

Norsk dokumentar fra 2018, 70 min, norsk tale, aldersgrense: A (tillatt for alle)
Gratis


  
Foto: Asgeir Helgestad. Filmen vises utendørs i Pyramiden på SALT.

 

ÅPNINGSHELGEN:
Se program for hele åpningshelgen og hold deg oppdatert på siste nytt her: https://www.facebook.com/events/712613485792113/

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

MILJØHOVEDSTADEN SIN NETTSIDE:
www.miljohovedstaden.no

Les også:  Åpningshelg / PechaKucha spesial