Into the Water -arbeidsvisning

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

 

– en nysirkusforestilling om hvordan vi sammen kan bidra til en bærekraftig fremtid.

(English bellow)
———

I samarbeid med Klimafestivalen § 112 og SALT art & music setter Acting for Climate opp en arbeidsvisning av prosjektet «Into the Water».

Med luftakrobatikk, lek, body percussion, rap og klimaengasjement vender vi verden oppned. Publikum inviteres inn til en forestilling der ingenting er umulig, og til en kunstnerisk utforsking av hvordan vi alle kan bidra til en mer klimavennlig hverdag!

I «Into the Water» blander vi elementer fra nysirkus, teater, dans og musikk med en god dose humor og hverdagslig slit. Med et lekent og absurd uttrykk tar vi publikum med på en vakker reise om hvordan alt henger sammen med alt, og alle handlinger har en konsekvens, og hvordan engasjement for en bærekraftig fremtid kan spre seg som ringer i vann.

Seks scenekunstnere fra Acting for Climate samarbeider med noen av Norges ledende klimaforskere om hvordan formidle tunge fakta og kompliserte strukturer på en enkel måte.
Klimakrisen kan ofte bli litt overveldende. “Into the Water” er derimot en feiring av livet og de mulighetene som finnes i et bærekraftig samfunn.

Velkommen!

——–
Sted: Salt, Langhuset
Dato: Søndag 19. Januar 2019
Tid: kl 19.00
Hvem: Nysirkuskompaniet Acting for Climate
GRATIS INNGANG

Acting for Climate er et nysirkuskompani som kombinerer kunst og miljøtematikk. De er halvveis i sin utforskning og produksjon av forestillingskonseptet «Into the Water», med premiere 1. juli 2019 og påfølgende Nordisk turné med seilskip.
Forestillingen 19. januar er en samling av de konseptene, ideene og bildene de har jobbet frem så langt i prosessen, og de ønsker svært gjerne tilbakemeldinger på arbeidsvisningen. Slå gjerne av en prat med artistene etter forestillingen, eller send tanker og ideer til actingforclimate@gmail.com

Les også:  Bli med under polarisen

“Into the Water” er et samarbeid mellom Acting for Climate og The Hawila Project, og er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond Danmark, Erasmus+ Aktiv Ungdom, og Oslo Europeisk Miljøhovedstad.

English :
“Into the Water” – work in progress
– a contemporary circus performance on how we together can create a sustainable future.

—————————-
Place: Salt Langhuset
Date: 19. January 2019
Time: 19.00
Who: Acting for Climate
FREE ENTRANCE
—————————-

In cooperation with Klimafestivalen §112 and Salt, contemporary circus company Acting for Climate will perform a work in progress of the project “Into the Water”.

Using elements from contemporary circus, theatre, dance and music, they invite the audience into a world turned upside-down, and where everything is possible.

The performance project «Into the Water» will premiere 1. July 2019 as part of their Nordic tour with a sail ship.
The artists would love to hear your thoughts, feedback and ideas on the showing the 19th, so please hang around for a chat with the artists after the show, or send them your thoughts by e-mail to actingforclimate@gmail.com.

Welcome!

“Into the Water” is a co-operation between Acting for Climate and the Hawila Project, and is made possible through the generous support from Kulturrådet, Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond Danmark, Erasmus+ Aktiv Ungdom, og Oslo europeisk miljøhovedstad 2019.

Finn ut mer:
E-post: actingforclimate@gmail.com
Web: www.actingforclimate.com
Instagram: @actingforclimate
Facebook-arrangement