Klimakonsert med Hanne Sørvaag

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Etter tørkesommeren i 2018 har over 14 000 bønder sendt inn søknad om erstatning for tapte avlinger, mot en normal på 700 i året. Hvor mye av tørkesommeren i 2018 var tilfeldig, og hvor mye kan tilskrives menneskeskapte klimaendringer?

Med denne klimakonserten har den landsomfattende Klimafestivalen § 112 endelig funnet veien til Nes. I dette dobbeltarrangementet får du muligheten til å øke dine kunnskaper om vær og klima, etterfulgt av en intimkonsert med Hanne Sørvaag.

Foredrag: Det rare været

Marianne Tronstad Lund vil holde et foredrag om hva som skjer med vær og klima, med utgangspunkt i vær-rekordene i 2018. Marianne Tronstad Lund er seniorforsker ved CICERO Senter for Klimaforskning og har doktorgrad i meteorologi fra Universitetet i Oslo. Hun jobber med å beregne effekten som våre utslipp av gasser og partikler – fra ulike aktiviteter, økonomiske sektorer og land – har på atmosfæren og klima, hvordan klimaet endrer seg og hvilke konsekvenser det får.

Konsert: Hanne Sørvaag

Hanne Sørvaag er vokalist, komponist og tekstforfatter. Hun har utgitt syv soloalbum, hvorav den største kommersielle suksessen er Cover me som var på topp ti på albumlisten i Norge i 2011. Internasjonalt er hun mest kjent som komponist. Hun har skrevet hits som har solgt nær 5 millioner i 70 land. Sangene My Destiny og Say hello to goodbye gikk begge høyt på Billboard-listen i USA, My Destiny gikk helt til 2.-plass. I Norge gikk Maria Arredondo til topps på radio-spillelisten Hit 40 og nådde 4.-plass på VG-lista i 2007 med Sørvaags Brief and Beautiful. I januar 2017 toppet hun Spotify-spillelisten i Norge med sin versjon av Benny Borgs God morgen min kjære. Hennes versjon toppet også iTunes-salgslisten.

Inngang: 50kr

Se Facebook-arrangement