Klimavennlig Kjøttproduksjon

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

15003450_544934675716125_6381438076415583343_o

Burde alle kutte ut rødt kjøtt? Hva slags kjøtt burde man spise? Og hvor får man tak i det?

I anledning Klimafestivalen 2017 inviterer Evas Hage og Renskaug Vertsgård til diskusjonskveld med tema «klimavennlig kjøttproduksjon». Kvelden vil handle om hva som er klimavennlig kjøttproduksjon, og vi får besøk av lokale kjøttprodusenter som vil dele sine erfaringer og valg.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir lett servering (kaffe, te og godbiter). Påmelding skjer via facebook eller e-post til post@evashage.org.

Velkommen!

 

Facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/605219726337232/

Les mer om Renskaug Vertsgård på www.renskaug.no

Les mer om Evas Hage på www.evashage.org