Kokkekurs: Restekjærlighet!

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

DSC_7439_CelineRestekjærlighet – vær en smart og bærekraftig kokk!

Hvordan kan vi utnytte matrester og matslanter som ofte blir kastet? Med små kreative grep kan restene bli til nye og gode retter. Meld deg på og få:

1. Inspirasjon til hvordan lage god og sunn mat basert på rester og «vi tar hva vi har»
2. Eksempler på forskjellige retter laget av de samme grunnleggende råvarene
3. Smaksprøver
4. Samtale om hvordan du og jeg kan kaste mindre mat på eget kjøkken!

Céline Battédou er fransk kokk, ernæringsveileder og entusiast for bærekraftig mat. Velkommen til bærekraftig og smart kokkekurs!

Kurset er gratis og passer for alle som er nysgjerrige på å lære noen enkle mattriks. Ta gjerne med barn.

Påmelding innen onsdag 25.januar til elisabeth@framtiden.no tel 99000713