Kraftkokekurs!

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kraft er noe av det mest næringsrike man kan få i seg. De siste årene har flere og flere fått øynene opp for dette, men det er ikke alltid det er så enkelt å få til. Lær å koke kraft og få perfekt kraft hver gang, og tilegn deg kunnskap på hvorfor det er godt for både kropp og sjel.

Ved å koke kraft er du med på å bruke hele dyret under matlaging, noe som er et kjempeviktig miljø og klimatiltak. Viste du at de store kjedene kaster opptil 40% av dyrene til slakter? Ikke bare har vi fokus på økologisk oppdrett og helhetlig dyreoppdrett, men vi bruker opp alt som brukes kan. Vi mener dette er det eneste riktige å gjøre. Og så er det sunt og godt i tillegg!

Kraftkoking har vært en viktig del av menneskets historie og evolusjon. Dette er noe vi har gjort i mange år, og Nicoline ønsker å puste litt støv vekk fra de gamle metodene som ligger gjemt i oss alle. Hun vil dele litt om hvordan man kan koke kraft med forskjellige ingredienser, hvordan å bruke kraften i mat på forskjellige måter. Prøvesmaking av forskjellig kraft og fordeler ved å innta Kraften!

Pris: 490,-
påmelding: hei@ektevaredagligvare.no
Ta med: eget glass, ca 500ml
Få med: Kraft i glasset!^

Nicoline Stang har holdt kurs hos oss før, og har lang erfaring med tradisjonskost, og bruk av hele dyret og det naturen har å by på av ville råvarer gjennom alle sesonger. Hun er spesielt opptatt av tradisjonell foredling av mat som våre forfedre utviklet, og måten man klarte å leve lengre på innhøstingene og samtidig optimalisere næringsinnholdet i maten. Hun har tilbrakt mye tid på sæter og jobbet som budeie og laget meieriprodukter på tradisjonell vis. Hun studerer nå sjølberging og målet hennes er å lære alt hun trenger for å være sjølberget på Den Gamle Måten. Nicoline er med andre ord et levende leksikon når det gjelder temaet, så her er det mye å lære!

Følg arrangementet på Facebook.