Låtskriver-workshop med Marte Wulff

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Aktivitetshuset VOLT og Lørenskog kommune presenterer i forbindelse med Klimafestivalen § 112: låtskriver-workshop med Marte Wulff!

Påmelding: https://goo.gl/forms/eyL4uWYIbBFVAaAw1

Marte Wulff er en erfaren og kritikerrost låtskriver og komponist pop- og visesjangeren. Hun platedebuterte i 2006 og har så langt fem soloalbum, flere radiohits og to Spellemann-nominasjoner bak seg, senest i 2016, i kategorien for viser. Høsten 2018 utga hun singelen Verden er stor, som tar opp menneskers kompliserte forhold til miljø- og klimaproblematikken. Wulff sendte med dette et tydelig signal om at hun ønsker å bruke sin kunstneriske stemme til å fronte denne viktige saken og bidra til økt bevissthet om den.

Under denne workshopen skal det gås inn på arbeidsmetoder og på de mange ulike valgene man kan ta når det kommer til form, uttrykk og språk. Det blir mest fokus på tekst og det personlige uttrykket, men Marte vil også gå gjennom noen grunnleggende tips til god låtoppbygging og lære bort noen konkrete triks for å trigge kreativiteten og stilne vår indre kritiker. Det legges opp til at deltakerne selv skal få prøve ut noen av tipsene ved å jobbe med skriveoppgaver alene og/eller i grupper og få tilbakemeldinger på arbeidet. Målet er at alle skal gå fra workshopen med fornyet motivasjon og kanskje også en ny låt eller tekst de kan ta med seg videre.

Det blir også rom for å be om råd, eller å få tilbakemelding på låter/tekster man allerede jobber med. De som spiller et instrument oppfordres til å ta det med. Dette blir gøy!


Aktivitetshuset VOLT har en øvre aldersgrense på 25 år. Volt er 100% rusfritt – altså ikke tillatt å være under påvirkning av, eller ha med seg noen form for rusmidler 🖐🏼🙅🏾 🙅🏾‍♂️

Se Facebook arrangement !