Miljøåret – Sy et bærenett

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Miljøåret er i gang for fullt og det er mye moro man kan lage av det vi allerede har! Museet inviterer alle interesserte til å sy handlenett av Hjelladuken. Mye diskusjoner går om klimakrisen er menneskeskapt eller om værskifter bare skjer.

Det vi med sikkerhet kan si er at vær nok på Træna- det har vi, og som de fleste kanskje husker fra sist storm, så røyk hele den fine duken på konsertscenen Hjella vår. Denne duken er ivaretatt og vi ønsker nå en felles bærenettaksjon som kan være med på å fremme gjenbruk, men også redusere plastposebruk. Hva enn som menes i klimadebatten , kan det vel levnes lite tvil om at all plasten som går i havet rundt oss, risikerer å havne i fisken og rett tilbake på vårt matfat. Så kom å sy et stykke duk om til en veske på Træna Museum Onsdag 24. Januar mellom kl. 11.00 og 15.00.

Vi jobber sammen under slagord om at ingen kan gjøre alt- men alle kan gjøre noe. Har du ikke anledning til å komme til museet å sy denne dagen er du velkommen når som helst for å hente med deg de metrene av hjelladuk du ønsker for å sy hjemme.

Følg arrangementet på Facebook!

Velkommen alle!