Plantebasert festkveld

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Onsdag 17. januar kl 18.00: Plantebasert festkveld. 

Tre retter pluss ferskpressede juicer – bra for kropp og klode.

Lev sunnere og reduser ditt klimafotavtrykk. Kjøkkensjef Benjamin T. Dogan fra restaurant TilStede mat og mer tilbereder mens du ser på. Vi bruker sesongens beste råvarer og du får både oppskrifter og gode tips. Kvelden avslutter med noe søtt. Gled deg!

Kjøkkensjef Benjamin T. Dogan og hans kokker kjenner du fra restaurant TilStede mat og mer i Markens. I fem år har dette vannhull for plantebasert kosthold spred glede hos gjester som ønsker et alternativ til tradisjonelle serveringssteder. TilStede mat og mer er både Miljøfyrtårnsertifsert og premiert med Debio sølv – den nest høyeste utmerkelse en økologisk restaurant kan oppnå.

På festkvelden onsdag 17. januar kommer du til å smake det beste av sesongens råvarer. Menyen settes ikke opp før vi vet hva naturen kan tilby, men vi kan garantere at det blir godt.

I presentasjonen blir det vektlagt å vise den helthetlige tenkning som ligger bak et plantebasert kosthold, samt ulike koketeknikker. Kjøkkensjef Benjamin mener det er viktig å lage god mat fra bunnen av, med rene og gjenkjennbare smaker.

NB Festkvelden arrangeres på Grønt senter, Odderøyaveien 5 – Kristiansand

Pris kr 950.- pr. person for plantebasert festkveld med tre retter og ferskpressede juicer.  Rabatt FVN-fordel: Kr 250.-  Pris med rabatt kr 700.-

Påmeldingslink: https://www.deltager.no/plantebasert-festkveld

Følg med på Facebook