Vintage & Secondhand på Sellanraa

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

16229626_10158024738100401_1882870724_oPrisløs og SELLANRAA samarbeider med Klimafestivalen § 112 og gir deg et marked med fokus på bærekraftighet og kvalitet. Det er tid for årets første kles- og bokmarked!

► Prisløs er et gjenbrukskonsept og et eventbasert kleskonsept som håndplukker vintage- og secondhandklær. Vi har nettopp vært rundt om i skandinavia på klesjakt og med oss hjem har vi masse flotte plagg fra ulike tiår og til alle kjønn. Blant annet har vi bluser, sportsjakker, baggy old shcool jeans, ullgensere og turtlenecks.
Sjekk ut her: www.instagram.com/prislos

► Prisløs Redesign er et redesignkonsept som designer og syr om secondhand tekstiler til ny mote. Det har blitt sydd mye nytt siden sist og for tiden er det gymbager, bomberjakker og rumetasker, inspirert av skandinavisk stil og vinter, som er på agendaen. Med seg har vi også scrunchies, bærenett og egendesignede grilldressjakker.
Sjekk ut her: www.instagram.com/prislosredesign

► SELLANRAA er en kafé, bar og bokhandel som fokuserer på kvaliteten i råvarene. De serverer sesongbaserte og jordnære retter hvor grønnsakene spiller hovedrollen på tallerkenen, samt drikke fra ulike kaffebrenneri. I bokhyllene er det et nøye utvalgt sortiment av litteratur til hver sin smak, og du kan titte i dem mens du koser deg med en herlig kopp kaffe fra Tim Wendelboe.

Følg med på facebook!