Young Happy Minds

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Helgen 4.-6. januar markerer Oslo kommune starten på miljøhovedstadsåret med en rekke gratis og åpne arrangementer på SALT. I samarbeid med Klimafestivalen gjøres SALT om til en vinterlandsby med aktiviteter, workshops, konserter, poesi og foredrag gjennom hele helgen.

 

Young Happy Minds

Hvordan bruke positivitet til å gjøre noe med klimautfordringene? Hva skjer når man gjør noe bra? Hva kan du konkret gjøre for klima? I handling ligger det håp.

PROGRAM
Velkommen ved Martin Skadal, World Saving Hustle
Klimaendringene fra ungdoms perspektiv ved Gina Gylver, Natur og Ungdom
Engasjerende foredrag ved Martine Kveim, gründer av Young Happy Minds og klimastartupen CHOOOSE. Basert på positiv psykologi gir Martine innsikt i hvorfor den menneskelige hjerne har så lett for å fokusere på det som er negativt. I stedet for å prøve å fikse det som er feil, snakker hun om effekten av å fokusere på positivitet for å bygge på det som er bra.
Workshop og samtale med deltakerne

Se arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1039020489618835/

 

OM SALT
SALT er et nomadisk kunstprosjekt på Langkaia i Oslo, med utsikt mot Operaen. Prosjektet samler kunst, musikk, mat og arkitektur i flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

Klimafestivalen §112 og Oslo kommune samarbeider om å fylle SALT med grønne opplevelser fredag 4. – søndag 6. januar. Helgen er starten på Oslos år som europeisk miljøhovedstad og starten på årets Klimafestival.

NETTSIDE MILJØHOVEDSTADEN
www.miljohovedstaden.no

Les også:  Oslo: Søppelrydding Klimafestivalen § 112 #plukkenpose