Kokkelering med norsk plantekost

  • Dette event har allerede funnet sted.

Hva er det sunneste, beste og mest bærekraftige vi i Norge kan spise? Jepp – norsk plantekost.

Men de fleste av oss spiser for lite kål, gulrot, pastinakk, bygg, squash osv., og vet ikke at man kan lage fantastisk smakfull supermat av dette. Nå får du sjansen til å teste og smake. Benedicte Brun, Martha Brekke og Anna Milford til matkveld på Lystgården, hvor vi sammen lager og spiser enkle, men smakfulle middager med norsk plantekost. Her kan du både lære noe nytt og bli inspirert til å lage slik mat hjemme. Passer for både erfarne og uerfarne plantekostkokker, med aldersgrense 12 år. Du behøver ingen forkunnskaper.

Sjekk blogg med oppskrifter fra tidligere kokkeleringskvelder her: https://norskplantekost.org/

BENEDICTE BRUN er utdannet i miljø og naturressurser fra NMBU og arbeider med skoghager og bærekraftig landbruk og utvikling.

MARTHA BREKKE er en matblogger/matentusiast som elsker å trylle fram freshe og fargerike plantebaserte retter på kjøkkenet

ANNA MILFORD er forsker på landbruksøkonomi, med fokus på frukt- og grøntproduksjon og bærekraftig kosthold.

Vi har en fleksibel prismodell fordi vi ønsker at alle skal kunne ha anledning til å være med, uansett økonomisk situasjon. Meld deg på i egen billettlenke over.