Kunsten å ikke kaste mat

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hvorfor kaster vi så mye mat? Hva er det vi kaster mest av? Og hvilke konsekvenser har dette for klima og miljøet? Er det egentlig en risiko knyttet til å spise gammel mat? Hva skal vi se etter av lukt og smak når maten er gått ut på dato?

FNs klimarapport for 2019 anser matsvinn som et av de tre mest alvorlige miljøproblemene vi står overfor i dag og en av vår tids mest meningsløse klimatrusler, men som vi både kan og bør gjøre noe med. Det er bra for miljøet og for lommeboka, men folk trenger kunnskap og da er det bra at Thomas Horne har skrevet boka Kunsten å ikke kaste mat! Og enda bedre er det at han kommer til oss for å gi et engasjerende, humoristisk og kunnskapsrikt foredrag om dette (uten den strenge pekefingeren)!

Velkommen til en matvennlig og opplysende kveld!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Sted: Hovedscenen i 2.etasje

Les også:  Kjøkkenhagekurs